Център за професионално и езиково обучение

"НАСИ" ЕООД

Real time web analytics, Heat map tracking

0898 52 72 17; 02 983 28 67 

От 01.04.2019 г. стартира програма за обучение с ваучери за заети лица!

Предлагаме най-качественото ПРИСЪСТВЕНО обучение!!! ЗАПОВЯДАЙТЕ ПРИ НАС!

Английски език

 

КК2 ОБЩУВАНЕ НА ЧУЖД ЕЗИК

Английски език


1 ниво - Elementari (А1) – Английски език за начинаещи, елементарни говорни навици, запознаване с граматиката, на този етап се обръща изключително внимание на правилното произношение и интонация.
 
2 ниво - Pre-Inermediate (А2) – На този етап ще можете да разбирате английската реч, да водите разговори на общи теми, добре ще познавате граматиката.

3 ниво - Intermediate (B1) – Ще можете да водите разговори на различни теми, ще обогатите речниковия си запас, ще имате по-задълбочени познания по английската граматика.

4 ниво - Upper-Intermediate (B2) – Нивото по английски език дава свободно владеене на езика в различни ситуации, още по-голям речников запас, пълни познания на граматиката, четене на английски език.

5 ниво - Advanced (C1) – За тези, които вече са преминали четирите нива по английски език. Ще можете да ползвате езика с още по-голяма лекота, да попълните речниковия си запас.
 
6 ниво - Proficiency (C2) -  подготовка за международни сертификатни изпити, задълбочаване на специализираните граматични структури, обогатяване на езиковото ниво.  
 

При успешно завършване на квалификационния курс, обучените лица получават Удостоверение.

Издадените документи са с Национална и Европейска валидност и с тях се удостоверяват вашите знания и компетентности при кандидатстване за работа.

 

За въпроси и връзка с нас кликнете ТУК.

Copyright nasi.bg © 2012. All Rights Reserved.